Vis navigasjon

Stem frem “Årets gründer” 2019

Kjenner du til en gründer som har etablert seg i kommunen siste fem år? Eller er du gründer selv som har gjort suksess? Da vil vi gjerne at du fremmer et forslag til kandidat for Gründerprisen 2019. Prisen deles ut på Næringslivets Dag 2019 i Sekkefabrikken 30. oktober.

Næringslivets Dag 30. oktober 2019

Årets tema for konferansen: INNOVASJON OG DIGITALISERING GIR KORTREISTE ARBEIDSPLASSER. Røyken kommune og Røyken Næringsråd arrangerer årlig en nettverksdag for næringslivet, politikere og samarbeidspartnere. 

Dekker du kunnskapshullet i din bedrift?

En søknad om Kompetanseplussmidler for 2020-21 kan være en god løsning. Næringsrådet har inngått et samarbeid med Folkeuniversitetet som utarbeider og tilpasser søknaden ut fra bedriftens behov og skreddersyr opplæringen slik at innhold er tilpasset virksomheten.

Husk å stemme!

Det er viktig at vi får et Kommunestyre og et Fylkesting som ivaretar næringslivets interesser og sørger for gode rammebetingelser.

Frokostmøte 19. september: “Lånebasert crowdfunding”

Røyken Næringsråd, Hurum Næringsråd og Asker Næringsråd inviterer til frokostmøte med Fundingpartner. Tema: Fremtidens finansmarked – Slik vil norske bedrifter skaffe kapital i 2019.

StartUpp – Årets idékonkurranse i Røyken og Hurum

HAR DU EN GOD IDÈ? Sitter du på en knallbra idè eller et nytt konsept? Dette kan være innen alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri.

REN SMAK er lansert!

Hipp, hurra for REN SMAK og alle de dyktige produsentene. Nå er de behørig lansert!

Bonsaitrær og kunst på utstilling

Hageland Foss gjentar suksessen med Bonsaiutstilling 14.-15. september. Denne gang i samarbeid med billedkunstneren John Erik Johnsen.

Kompetanseprogram om bærekraft

Kunder i det private og offentlige stiller krav til leverandører om å ta bærekraft på alvor. Mange sier Grønn konkurransekraft gir muligheter for et offensivt næringsliv. 

Frokostmøte 28. august hos VEAS med omvisning

Røyken Næringsråd inviterer våre medlemmer til VEAS-anlegget som er Norges største renseanlegg, og som er en helt avgjørende bidragsyter i arbeidet med å holde Oslofjorden ren.