Vis navigasjon

COLAB – huset for nyskaping i Røyken og Slemmestad

Røyken kommune åpnet et nytt innovasjonssenter i Slemmestad 1. mars 2019 i samarbeid med Røyken Næringsråd. Hensikten er å stimulere til entreprenørskap og nye arbeidsplasser i Røyken kommune.

COLAB Slemmestad åpnet 1. mars

Konseptet heter COLAB og foruten lokasjonen i Slemmestad vil næringshagen på Midtbygda også bli en del av konseptet. COLAB-felleskapene vil samarbeide tett med lignende konsepter i nabokommunene og på sikt mot større sentre i Oslo. Dette er en leveranse på kommunens næringsplan og et samarbeidsprosjekt mellom næringslivet, næringsrådet og kommunen. COLAB konseptet skal bidra til å fremme innovasjon og vekst i næringslivet ved å organisere og drifte innovasjon og veksttilbud med et særlig fokus på nyetableringer, og knoppskyting hos eksisterende bedrifter.

  • I Røykens næringsplan er et av tiltakene å skape flere innovasjonsmiljøer. Fra før av har vi Røyken Næringshage på Midtbygda og nå åpner vi enda et til i Slemmestad. Vi innfører COLAB konseptet begge steder og samler således innovasjonstilbud, utviklermiljø og arrangementer under en paraply i nært samarbeid med Røyken Næringsråd, forteller næringssjef i Røyken, Asbjørn Flo.
    COLAB er et arbeidsfellesskap for mennesker og selskaper, som ønsker å satse på egne prosjekter. Tilbudet retter seg mot frilansere, oppstartsselskaper og etablerte bedrifter som søker et profesjonelt miljø, ny kunnskap og styrket kompetanse. Med et sosialt fellesskap med kollegaer i mange bransjer, ligger alt til rette for bygge gode profesjonelle og personlige relasjoner. Ettersom vi tilbringer mye tid på jobb, legges det stor vekt på å skape et trivelig miljø med faglig utvikling og arbeidsglede.
  • På COLAB Røyken og Slemmestad får du tilgang til lokaler og fasiliteter, og blir en del av et spennende ‘coworking’ nettverk. Her møter du kompetanse som kan hjelpe deg å videreutvikle din virksomhet og du kan delta i innovasjon og utviklingsprogram som bidrar til vekst og utvikling av din virksomhet. Det er et effektivt sted å jobbe med attraktive kontorplasser og kontorer, tilpasset bedriftens størrelse og behov. Vi tilbyr faste og midlertidige løsninger til markedsmessige priser, sier Flo.
    COLAB skal jobbe for at det etableres flere vekstbedrifter i Røyken og nye Asker og at flere av disse lykkes. Videre er målet å bygge en sterkere kultur for nyskaping, innovasjon og næringsvekst.
  • Historien til COLAB handler om at når en lykkes så påvirker det alle positivt. Å skape arbeidsplasser eller suksess i markedet er krevende, men ikke umulig. Ved å samle mange mennesker og bedrifter som har lyst til å få til noe, tror vi sjansene øker for å komme i mål. Vi tror denne måten å jobbe og organisere oss på har en effekt på de resultatene vi oppnår, hver for oss og sammen, avslutter Asbjørn Flo.
    Røyken kommune har engasjert Røyken Næringsråd til å drifte og videreutvikle COLAB konseptet i Røyken og Slemmestad.
  • COLAB Røyken har adresse Katrineåsveien 20 (tidligere Røyken Næringshage) og COLAB Slemmestad ligger i Vaterlandsveien 19. Interesserte kan kontakte Røyken Næringsråd e-post: post@royken.info for mer informasjon om leie og konsept.
Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email