Vis navigasjon

Delte ut “Lærlingpris” for første gang

Trond-Gunnar Ruud fra Slemmestad var den heldige vinneren av lærlingprisen i Røyken. Røyken kommune delte ut prisen for første gang på Næringslivets Dag 30. oktober.

Fra v. ordfører Eva Norén Eriksen, Trond-Gunnar Ruud og næringssjef Asbjørn Flo (Foto: Fotograf Morten Flaten).

Kommunen og næringslivet har gått sammen for å stimulere flere ungdommer til å velge yrkesfag. Ett av tiltakene er å dele ut lærlingprisen.

Trond-Gunnar er lærling innen automasjonsfaget.  I juryens begrunnelse står det blant annet:

«Årets lærling har vist unike evner og stor interesse for automasjonsfaget. Han har bestått Meget godt på fagprøven. Han er sulten på utvikling, har opparbeidet seg god praktisk kompetanse og arbeider både effektivt og nøyaktig. Årets vinner tok tidlig ansvar og har en spørrende og aktiv samhandling med de øvrige ansatte. Han kjennetegnes videre som initiativrik, sosialt meget oppegående og en som ser oppgaver og kunder i en helhet. Juryen ønsker også å gi en stor honnør til firmaet GK Inneklima AS, som har fulgt opp lærlingen i læretiden».

Juryen håper at prisen, og de vurderinger som legges til grunn, skal stimulere flere i Røyken til å velge yrkesfag utdanning. Prisen består av et diplom og 20.000 kroner.

 

Bilder fra Næringslivets Dag 2018 kan du se her

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email