Vis navigasjon

Frokostmøte 19. september: Slik vil norske bedrifter skaffe kapital i 2019

Røyken Næringsråd sammen med Hurum Næringsråd inviterer våre medlemmer til Frokostmøte med tema: Fremtidens finansmarked – Slik vil norske bedrifter skaffe kapital i 2019. Finansbransjen vil de neste årene oppleve en dramatisk omveltning, hvor tradisjonell bankvirksomhet blir utfordret av nye og innovative tjenester.

FundingPartner vil fortelle om en av disse tjenestene som er “lånebasert crowdfunding”, altså lån mellom private investorer og bedrifter. Denne tjenesten har de siste årene opplevd en enorm vekst, og endret hvordan bedrifter finansierer seg. I 2018 lanserte FundingPartner sin plattform hvor bedrifter kan få finansiering direkte av vanlige mennesker, og selskapet har nå over 5 000 investorer i sin database og låner ut til flere og flere bedrifter.

Dagens foredragsholder fra FundingPartner er Jørund Gjesvik, som er markedsføringsansvarlig (CMO) i FundingPartner. Han er utdannet siviløkonom med fordypning i finans fra NHH. Jørund har blant annet erfaring som rådgiver for byrådslederen i Bergen og Geelmuyden Kiese. Han vil fortelle mer om hva lånebasert crowdfunding er, hva som skal til for å få lån som bedrift fra deres investorer, samt deres reise som norsk fintech-startup. I tillegg vil de fortelle hva slags lånebehov som oftest blir dekket av lånebasert crowdfunding og dele noen case-eksempler på selskaper i området som har valgt å bruke denne typen finansiering.

Tid: 19. september kl. 08.00-10.00
Adresse: COLAB – Huset for nyskaping, Vaterlandsveien 19, 3470 Slemmestad

Arrangementet er gratis for medlemmer av Røyken Næringsråd og Hurum Næringsråd, men ber om påmelding for å vite antall til frokostserveringen.
Påmelding innen 12. september her

Om problemer med lenke, send oss en e-post: post@royken.info

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email