Vis navigasjon

Golf hele året på Kjekstad

Denne våren åpner dørene til det nye flotte bygget til Kjekstad Golfklubb og klubben dobler dermed kapasiteten på innendørs aktiviteter.

Det gamle bygget skal benyttes som klubbhus hvor medlemsmøter, kurs og samlinger skal foregå. Nybygget på 450 m2 er på to etasjer i tillegg til kjeller og inneholder proshop, kafé og golfsimulator. I kjelleretasjen er det plass til et tyvetalls golfbiler.

Med golfsimulator og nye stor kafé på plass i nybygget, er det endelig klart for å holde åpent hele året. Åpen kafé vinterstid blir også til stor glede for de mange skientusiaster som benytter løypene på Kjekstad i løpet av vinteren.

Nybygget med en prislapp på rundt 10 millioner, finansieres gjennom et spleiselag mellom Røyken kommune, egne midler, sponsorinntekter, samt spillemidler. Hovedfinansieringen kommer fra spillemidler som utbetales over de neste fem årene.

Røyken kommune har stilt med lånegaranti på rundt 5 millioner. Det er vi veldig glade for, da det gir oss en mulighet til å gjennomføre prosjekt til planlagt tid, forteller daglig leder Bjørn Lohne.

Samtidig med byggeprosjektet, gjøres det mye med veier, skilting og parkering. Kjekstad er et yndet sted for mange flere enn golfere. Anlegget brukes flittig av turgåere, syklister i sommerhalvåret og skiløpere om vinteren.

Vi har til og med bygget et eget minirenseanlegg som tåler trykk langt inn i fremtiden, samtidig som veiene også er sikret for fremtidig flom når elven går over sine bredder, avslutter Lohne.

Kjekstad golfklubb ble stiftet i 1976 og har i dag en 18 hulls skogsbane, en 9 hulls korthullsbane, treningsområder med driving range, pitching- og putting greens, butikk, profesjonelle instruktører, klubbhus med kafeteria og utmerkede parkeringsforhold. Banen ligger i vakkert og vekslende terreng med skog, fjell, små vann og et livlig dyreliv.

Her er bilder som viser hva golferne har i vente

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email