Vis navigasjon

Innovation camp for 9. klassinger søker jurymedlemmer fra næringslivet

Lokalt næringsliv oppfordres til å melde seg som jurymedlemmer når Innovation Camp for 9. klassinger går av stabelen på Røyken ungdomsskole 1. november.

Røyken ungdomsskole skal også i år gjennomføre Innovation Camp (IC) i samarbeid med Ungt Entreprenørskap.  Dette gir elevene en unik  mulighet til å utvikle ideer til varer og tjenester og er en idékonkurranse for elever på 9. trinn. Med fokus på teknologi, design/redesign, kulturelt eller sosialt entreprenørskap jobber elevene i kreative prosesser for å finne fram til innovative ideer som kan løse utfordringer i lokalsamfunnet. Det dannes Elevbedrifter, lages modeller og ideene presenteres for publikum.

Røyken ungdomsskole søker jurymedlemmer fra det lokale næringslivet. Røyken Næringsråd stiller opp og vi håper at flere av våre medlemsbedrifter har anledning til å bidra på dette viktige prosjektet. Stiller vi opp her, er vi med på å overføre kompetanse og stimulere til kreativitet og forretningsutvikling for våre unge håpefulle og fremtidige arbeidstakere og ledere.

Finalen for IC på Røyken ungdomsskole finner sted 1. november kl 9.30 – 12.30. 

Har du tid, anledning og lyst til å bidra i dette viktige prosjektet, ta direkte kontakt med skolens rådgiver: Ander Nordmo, på e-post: anders.normo@royken.kommune.no

Fire 9.klassinger fra Røyken ungdomsskole klatret helt til topps i konkurransen i hele Buskerud, og vant både «Mest innovative produkt» og hovedpremien «Mest innovative idé» i finalen i februar 2018. Elevene ble behørig feiret etter seieren!

Feiret: Aneya Saint-Victor, Jostein Lian, Mia Gram Olsen og Johan Vatn og medelevene på Røyken ungdomsskole feiret seieren i Innovation Camp.Nå har kommunestyret bevilget midler til å starte arbeidet med å utvikle appen Wassup. (Foto: Marianne Heimdal, Røyken kommune)

Her finner du elevenes oppdrag og kriterier for IC

6. Oppdrag og kriterier IC 2018-19 (1)

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email