Vis navigasjon

Jobbavisa 2019 – vi vil gjerne ha med din bedrift!

Arbeidsuka (PRYO) er et viktig arbeid som gjør at elevene får deres, for mange, første møte med arbeidslivet. En slik ordning gjør skolene i stand til å gjennomføre den praktiske delen av yrkesorienteringen i ungdomsskolen i elevenes egen kommune. Samtidig blir elevene kjent med bedrifter i kommunen.

Jobbavisa fungerer som et verktøy hvor eleven sammen med lærer kan se på stillingsannonser, lære hvordan en skal lese de, lære hvordan CV og søknad skal settes opp, og lære selve prosessen gjennom jobbsøk – som igjen resulterer i jobberfaring gjennom utplasseringen. Hovedhensikten med denne uka er således at elevene skal få erfaring fra en arbeidsplass og få en følelse av hvordan det er å være ute i arbeidslivet. Den vil også være et ledd i prosessen å velge riktig studium i videregående skole samt bidra til å gjøre lokalmiljøet kjent.

Din bedrift vil også få en flott markedsføring i Jobbavisa ved at elever, lærere og foresatte vil bruke tid på den. Ta kontakt med Røyken Næringsråd om din bedrift vil delta: trine.maren@royken.info

DATOER FOR PRAKTISK YRKESORIENTERING FOR 9. KLASSE 2019:
Spikkestad Ungdomsskole uke 17 (23 – 26. april) med 4 dager
Røyken Ungdomsskole uke 21 (21 – 24. mai) med 4 dager
Slemmestad Ungdomsskole uke 21 (20 – 23.mai) med 4 dager

NB: Kan din bedrift ta inn elev/er kun en av ukene, er dette også mulig å gjennomføre.

Alle bedrifter kan delta, uansett størrelse – og det er ingen annonseringskostnader for bedriften. Ditt bidrag er å ta imot eleven!

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email