Vis navigasjon

Julehilsen fra Røyken Næringsråd 🌟⛄

Vi ønsker alle våre medlemmer og forbindelser en riktig God Jul og et fredfylt Godt Nytt År! Vi vil også få lov til å takke så mye for året som er gått og ser frem til et innholdsrikt 2019 med mange spennende aktiviteter, hvor vi håper vi ser mange av dere.

Invitasjon til nyttårsfrokost: I samarbeid med Handelsbanken og Vitari inviterer næringsrådene i Asker, Røyken og Hurum medlemmene til nyttårsfrokost på NaKuHel i Asker. Onsdag 16. januar 2018 kl. 08.00 – 11:00 på NaKuHel, Semsveien 168 ved Semsvannet. Påmelding; følg linken.

Bærekraftige Hurum: Hurumsamfunnet skaper vekst gjennom bruk av ny teknologi og utvikling av bærekraftige løsninger. Hurum kommune inviterer til kveldsmøte 23. januar. Påmelding; følg linken.

Jobbavisa 2019 – vi vil gjerne ha med din bedrift! Arbeidsuka (PRYO) er et viktig arbeid som gjør at elevene får deres, for mange, første møte med arbeidslivet.

NæringsMagasinet lanseres januar 2019, og distribueres til alle husstander og bedrifter i Røyken, og deler av Asker og Hurum. Næringsrådet har i fem år utgitt årlig RøykenMagasinet, nå tar vi et taktskifte og ønsker å sette fokus på den spennende næringsutviklingen som er i vår region. Vi gleder oss!

Julehilsen fra Hilde & Trine Maren

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email