Medlemsinformasjon

Bedrift
Røykenbadet
Foretaksnummer
916 284 128
Beskrivelse

Røykenbadet er et stort og flott folkehelseanlegg på 9000 m2 og inneholder både bad, treningssenter, klatreanlegg, kafeteria og helsebygg.

Åpningstider bad 

 

 

TRENINGSSENTERET

Røykenbadet har et stort og topp moderne treningssenter. Spinningsalen har 30 sykler og gruppetreningssal med plass til 40 personer. Det blir et bredt utvalg av gruppetimer inne, ute og i vann. Kondisjonsavdeling med moderne utstyr og styrkeavdeling med frivekter og apparater.

 

BAD- OG SVØMMEANLEGGET

Dette inneholder fem ulike basseng. 25 meters bassenget med seks baner, eget stupebasseng med tårn på en, tre og fem meter, to opplærings- og terapibasseng oppvarmet til 34 grader. Det ene har skråbunn og boblebenk og det andre hev og senkbar bunn. Barnebassenget ligger ved kafeteriaområdet. I tillegg er det en 60 meter lang vannsklie, felles badstue, utvendig velværeområdet med kuldekulp, boblebad og solsenger. Røykenbadet vil ha ansvar for svømmeopplæring og vil tilby kurs og trening i vann.

 

KLATRESENTERET

Røykenbadet får regionens største klatreanlegg med 13 meter høy klatrevegg og eget buldreområde. Anlegget er godt tilpasset alle nivåer.

 

KAFETERIAEN

Røykenbadets kafeteria ligger flott til i inngangspartiet og er et trivelig møtested. Kafeteriaen er betjent fra både bad- og svømmeanlegget og resepsjonsområdet. Om sommeren er det i tillegg utendørsservering.

 

HELSEBYGGET

Dette ligger i direkte tilknytning til anlegget og huser mange ulike tjenester. Som bl.a. legesenter, tannlege, naprapat, frisør, ergoterapi, fysioterapi og frisklivsentral. I tillegg er det mange ulike kommunale helsetjenster.

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Besøksadresse
Spikkestadveien 90, 3440 Røyken
Postadresse
Postboks 99
Poststed
Røyken
Postnummer
3441
Telefon
909 88 228
Webside
http://røykenbadet.no
Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email