Vis navigasjon

Næringsforeningen og kommunen i tett dialog

Næringsforeningen og kommunen er i tett dialog og har opprettet faste møtepunkt for å følge den vanskelige situasjonen vårt næringsliv er inne i.

Det første digitale møte ble avholdt i dag mellom næringsforeningen, ordfører, kommunedirektør og næringssjef. Det ble avtalt å møtes jevnlig for oppdatering, samt at vi ble enige om å samarbeide om ulike tiltak som skal iverksettes for å bedre situasjonen for virksomheter i Asker under og etter koronakrisen.

Fra næringsforeningens side uttrykte vi viktigheten av at kommunen setter i gang med ulike tiltak som for eksempel ekspressbehandling av byggesaker, iverksetter planlagte byggeprosjekter og videre at kommunen i den grad det er mulig handler mer lokalt. Forslagene ble vel tatt i mot av både ordfører og kommunaldirektør som tar dette videre administrativt og politisk.

Kommunen tar utfordringene i vårt næringsliv på største alvor, og er ønsker å samarbeide med foreningen med å iverksette tiltak som kan bedre likviditeten hos bedriftene.

I tiden før og etter påske skal næringsforeningen og næringssjef ha hyppige møter for å samarbeide om konkrete tiltak som kan gjennomføres for å avhjelpe situasjonen nå og i fremtiden. 

Vi lover å holde dere oppdatert ved å distribuere viktig og relevant informasjon til næringslivet, gjennom egne kanaler samt media.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email