Vis navigasjon

Ny utstilling på Galleri Kalk: BEACH DAYS av Brian Albers

Utstillingsåpning 18. november med Slemmestadkunstneren Brian Albers på Galleri Kalk i Slemmestad.

Brian Albers jobber med silketrykk i serier som stadig tilføres nye motiver, enten tematikken kretser rundt strandliv eller gamle jazzlegender. Bildene er basert på fotografier som kunstneren har bearbeidet og overført til papir via silketrykk. Alle bildene blir trykket for hånd i verkstedet hans på Slemmestad.

Hans første serie, kalt Beach Days, presenterer forførende bruddstykker fra australsk strandidyll på 1960- og 70-tallet. Betagende sommerklisjeer med retropreg fra datidens bademoter. Beach Days har sin opprinnelse fra 70-tallet, men Albers lager fortsatt nye motiver til serien,  som har blitt vist i ulike kombinasjoner.

Brian Albers er født 1939 i Australia og er utdannet ved Swinbourne College of Art , Melbourne 1956-60. Albers har vært bosatt i Norge siden 1965, og har siden den gang vært aktiv på den norske kunstscenen, både som maler og grafiker.  Han har hatt en rekke utstillinger over hele landet, og er innkjøpt av blant andre Nasjonalgalleriet, Oslo Kommunes Kunstsamlinger, Asker Kommunes Kunstsamlinger og Nasjonalmuseet Silesiia i Polen.

Galleri Kalk

Brian_Albers_-Plakat_Kalk (1) (1)

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email