Vis navigasjon

NYHET: NæringsMagasinet

NæringsMagasinet vil lanseres januar 2019, og distribueres til alle husstander og bedrifter i Røyken, og deler av Asker og Hurum. Næringsrådet har i fem år utgitt årlig RøykenMagasinet, nå tar vi et taktskifte og ønsker å sette fokus på den spennende næringsutviklingen som er i vår region. 

Røyken kommune er en slagkraftig og offensiv vekstkommune. Kommunens nærings- og innovasjonsplan legger opp til en vekst i næringslivet som minst tilsvarer forventet vekst i befolkningen. Vi vil samle de gode historiene fra næringslivet og fremtidsvisjoner fra mennesker og selskaper som ser opp og frem i forhold til vekst og innovasjon. Magasinet vil gi leseren et innblikk i kommunens næringsliv og utviklingsprosjekter.

NæringsMagasinet er i sin helhet finansiert av Røyken Næringsråd og annonsører. Overskuddet går i sin helhet tilbake til næringsrådet, slik at vi kan gjøre en enda bedre jobb for våre medlemmer og tilrettelegge for bærekraftig næringsutvikling. NæringsMagasinet inneholder informasjon som er verdifull gjennom hele kalenderåret. Samtidig med utgivelsen av magasinet publiseres det også en digital bla versjon av magasinet på hjemmesiden vår. Din annonse vil være synlig her på nettet gjennom hele året.

Opplaget for utgivelsen blir på hele 16.600 eksemplarer. Magasinet sendes per post til alle husstander og bedrifter i kommunen, og i retning nord til Vollen og mot sør til Tofte. I tillegg vil NæringsMagasinet finnes hos mange av våre medlemsbedrifter, servicenæring og på Servicekontoret i Røyken Rådhus og på biblioteket.

Ta kontakt for informasjon om annonsering: trine.maren@royken.info  Mobil 911 98 901.

Vi gleder oss til nyutgivelsen av NæringsMagasinet i januar!

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email