Vis navigasjon

Ønsker du å bli medeier i maritimt teknologiselskap gjennom emisjon?

En av våre mange spennende medlemsbedrifter, Marine Pro AS, legger ut muligheten for å bli medeier i deres maritime teknologiselskap gjennom emisjon via Crowdfundingsplattformen til Dealflow AS.

Marine Pro AS vil levere bærekraftig skrogvask og ren samvittighet, med ny fremtidsrettet bærekraftig teknologi.
• Miljøvennlig skrogvask og bærekraftig teknologi for fritids- og kommersielle båter – i fremtiden uten bruk av miljøfiendtlig bunnstoff.
• Skrogvaskesystemet hullwasheco® vil bidra til rent skrog, mindre marin forurensing, lavere drivstofforbruk, mindre CO2 og NOx utslipp, samt bedre kvaliteten og opplevelsen av båtlivet og gi et godt havmiljø – med god samvittighet for alle båtfolk.

Marine Pro AS jobber på lag med miljøet!
• Miljøvennlig skrogvask fjerner begroing fra skroget – gir optimal fart og drivstofføkonomi. Bidrar til å overlevere planeten og havmiljøet i bedre tilstand for fremtidige generasjoner.
• Marine Pro AS har i ekstraordinær generalforsamling 10.08.2019 besluttet å øke selskapets aksjekapital for å finansiere videre vekst og utvikling av selskapet. Selskapet har dermed besluttet å gjøre en emisjon i intervallet fra 4 MNOK til 8 MNOK. Emisjonen lanseres november 2019.
• Midlene skal benyttes til egenkapital for å matche offentlige tilskudd, som igjen skal skal bidra til å fullføre utviklingsstegene gjennom «iterasjoner» i Pilot I og Pilot II – frem til kommersialisering i 2021.

Investorene vil bli gitt følgende muligheter:
• Gode muligheter for betydelig avkastning.
• Sikre utviklingen av en miljøfokusert, teknologibasert bedrift med bærekraftige innovative løsninger for nasjonale og globale markeder innenfor fritidsbåt-markedet – og potensielt også i proffmarkedet.
• Påvirke marin forurensning og tilgrising av nære havområder samt reversere forgiftning og død av det marine livet i fjorder og kystfarvann – i egen levetid.
• Bidra til å overlevere planeten og havmiljøet i bedre stand til fremtidige generasjoner.

Ønskes Memorandum for emisjon tilsendt, kontakt Marine Pro AS ved partner Trond Stenslet, Mob. 918 98 475 Mail. trond@marinepro.no

Ytterligere informasjon om emisjonen finner du hos Dealflow
Ta gjerne kontakt med Dealflow på chat, eller på 47474719 eller support@dealflow.no for ytterligere informasjon.

Er du klar nå, kan investering i Marine Pro falle inn under ordningen for Skattefradrag ved investering i gründerbedrifter/oppstartsbedrifter – skatteinsentivordningen, der investeringer fra NOK 30.000 til 500.000 kan gi investor et skattefradrag på 22% av alminnelig inntekt i 2019.

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email