Vis navigasjon

RYLA – Rotary seminar for unge i arbeidslivet

Røyken Rotaryklubb, i samarbeid med Røyken Næringsråd ønsker kandidater til Rotarys seminar for unge i arbeidslivet – RYLA 2018, 13.– 15. april i Drammen.

RYLA – Rotary Youth Leadership Award er et seminar om ledelse og entreprenørskap, og er et tilbud til unge, gjerne med litt arbeids- og/eller prosjekterfaring, som har et ønske om å utforske sine egne tanker om lederskap. Gjennom foredrag og gruppearbeid vil det tas opp aktuelle og spennende problemstillinger en møter i arbeidslivet. I tillegg til faglig utbytte, gir RYLA også mulighet til å bli kjent med andre unge med lignende interesser og å bygge nettverk.

RYLA er et tilbud til deg mellom 20 og 30 år, og som har interesse for å lære mer om det å ta ansvar og ledelse innen ditt fagfelt og/eller på ditt arbeidssted. Du kan være i jobb, studere eller være engasjert på annen måte. Spredning i alder og bakgrunn skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar.

Seminaret arrangeres fra fredag 13. april til søndag 15. april på Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen. Hovedtemaet for seminaret er: «Dagens dynamiske arbeidsliv – hva er suksessfaktorene?». Deltakerne kan glede seg til gode foredrag om ledelse og entreprenørskap, tips fra gründere, inspirerende gruppearbeider og ikke minst til å få nye venner og nyttig nettverk.

I samarbeid med Røyken Næringsråd ønsker vi å finne en kandidat, gjerne fra en av bedriftene i Røyken. Røyken Rotaryklubb betaler seminaravgiften for deltakeren. Det eneste arbeidsgiveren må bidra med, er å gi kandidaten fri på fredagen. Seminaravgiften dekker seminaret og opphold, inkludert måltider, på hotellet.

Vi ønsker å finne frem til en person som er ferdig med grunnutdannelsen, har fortrinnsvis startet i jobb og som kan være nyskjerrig på hvordan man kan vise lederskap. Personen vi søker kan også være eier og leder av sin egen bedrift.

Har du en kandidat som du mener egner seg for RYLA 2018 eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte: Hans Frivold, Røyken Rotaryklubb, Mail: hans.frivold@online.no, Mobile +47 482 18 048.

Påmeldingsfrist for seminaret er 31. januar 2018.

(Ved senere påmelding påløper en tilleggsavgift på kr. 500,-)

Mer informasjon om RYLA finner du her:

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email