Vis navigasjon

Sammen om utviklingen av Slemmestad

Slemmestad Brygge AS har nå fått med DNB Eiendomsutvikling AS og Stalro AS på eiersiden, og dermed kontroll på de fleste tomtene innenfor den vedtatte områdeplanen. 

Slemmestad Brygge AS har blitt eier av DNB Eiendomsutvikling AS sine tomter innenfor områdeplanen og er nå hovedaktøren i utbyggingen av Slemmestad. Dette gir helt unike muligheter til å utvikle hele område til en levende kystby, samt å planlegge utbyggingen under ett.

Slemmestad Brygge blir den dominerende utbygger av kystbyens 1300 nye boliger og videre utvikling av tilhørende næringslokaler. Den omfattende utbyggingsavtalen mellom utbyggerne og Røyken Kommune som nå er endelig vedtatt, er en historisk begivenhet for Slemmestad og vil tilføre store midler til Slemmestad til ny infrastruktur. Dette er en gledelig nyhet for alle som er glad i Slemmestad. Kystbyen vår blir det største utbyggingsprosjektet i områdets historie og antagelig det største utbyggingsprosjektet i indre Oslofjord de nærmeste årene. 

Hele utbyggingsavtalen finner du her:

Utbyggingsavtalen med kommunen sikrer at infrastrukturen nå bygges ut. Prosjekteringen er i gang, og det planlegges oppstart allerede første halvår 2019. Kvalitetene, som sjøen og naturen gir Slemmestad, skal fremheves og gjøres tilgjengelig for alle i den nye kystbyen.

Tilflyttingen til Slemmestad og markedsundersøkelser viser at Slemmestad er svært attraktivt for alle aldersgrupper. Det er et perfekt utgangspunkt for den forestående utbyggingen. Boligtilbudet blir et variert utvalg av boliger for alle typer mennesker, enslige, par, familier, pendlere og seniorer. I førsteetasjene og på torgene skal det være gode lekeplasser for de minste barna og gode møteplasser for unge, voksne og eldre. Et steinkast unna har ligger store friområder med sjøen, kyststien og vakker natur. Dette gir muligheter for et aktivt liv og god rekreasjon rett utenfor boligen. Der kan de litt større barna leke i fred og utforske omgivelsene i trygge rammer. Boligene skal ha kvaliteter og servicetilbud som gjør det mulig å bo hjemme i levende omgivelser livet ut. Visjonen om et bedre Slemmestad skal påvirke alle våre valg. Mulighetene for å tenke helhetlig gjør at vi kan finne de beste løsningene for hele Slemmestad sammen. Kjernen i kystbyen er et levende sentrum.

Bilder: Slemmestad Brygge AS

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email