Vis navigasjon

StartUpp – Årets idékonkurranse i Røyken og Hurum

HAR DU EN GOD IDÈ? Sitter du på en knallbra idè eller et nytt konsept? Dette kan være innen alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri.

Her er det den beste ideen eller produktet, formidlingsevnen og potensialet som gjelder! Du får være med på workshop og lære deg presentasjonsteknikker og hvordan lage en god pitch. Og du får deretter pitche ideen din for en skarp jury. I tillegg får du mulighet til å vinne attraktive premier i både den lokale finalen og i fylkesfinalen. Det er gratis å være med.

Påmelding innen 1. oktober her

WORKSHOP
Workshop 9. oktober kl 16-19 på COLAB – Huset for nyskapning i Slemmestad. Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 15 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte. Du kommer til å få trening i hvordan du kan å formidle ideen din, noe som kommer godt med på veien videre mot etablert bedrift! Vi presenterer også virkemiddelapparatet for gründere, samt Hurum Næringsråd, Røyken Næringsråd og Etablererveiledningen i Buskerud.

KONKURRANSE
Konkurranse 15. oktober kl 18-21 på ‘Den lille scenen’, Sekkefabrikken Kulturhus i Slemmestad. En jury kommer til å plukke ut tre kandidater som går videre til delfinalen i Hurum og Røyken. Presentasjonen må være på maks fem minutter, og forklare hvorfor din idé skal vinne! Dette er et åpent arrangement; du kan invitere heia- gjengen din i form av venner og bekjente. I tillegg vil andre fra lokalmiljøet og næringslivet være til stede. Det er disse som avgjør hvem som gjør det best.

DELFINALE – HURUM & RØYKEN
Delfinale 30. oktober på Næringslivets Dag, i Sekkefabrikken Kulturhus, Slemmestad. De tre kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for publikum, som også er de som bestemmer hvem som gjør det best! Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Kanskje er dette den siste dytten du trenger for å nå ut i verden? Det er premier til de tre toppkandidatene:

1. PREMIE – verdi av 5 000,-
2. PREMIE – verdi av 2 000,-  
3. PREMIE – verdi av 1 000,-

FINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN
Samtlige regioner i Buskerud arrangerer StartUpp. Vinneren av delfinalen i Hurum & Røyken blir med til finalen for Buskerud 13. november, under Gründeruka i Drammen. Vinnerne fra delfinalen skal her presentere prosjektene sine for en jury, som også er de som bestemmer hvem som gjør det best. Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden?

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR I DENNE RAKETTEN HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT, OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email