Vis navigasjon

Stem frem “Årets gründer” 2019

Kjenner du til en gründer som har etablert seg i kommunen siste fem år? Eller er du gründer selv som har gjort suksess? Da vil vi gjerne at du fremmer et forslag til kandidat for Gründerprisen 2019. Prisen deles ut på Næringslivets Dag 2019 i Sekkefabrikken 30. oktober.

Røyken kommune har mange initiativrike mennesker med stort pågangsmot, entusiasme og fremfor alt stor tro på egne ideer. Her lever gründerånden i beste velgående. Det er mange nye bedriftsetableringer i kommunen hvert år. For å inspirere andre gründere vil vi synliggjøre noen av suksesshistoriene og formidle hva som skal til for å lykkes. Det handler om å skape nye og gode arbeidsplasser lokalt.

Dette setter vi pris på. For tredje gang skal Gründerprisen i Røyken på kr.25.000 deles ut. Vi er på jakt etter en nyetablerer som har utmerket seg spesielt, og har lykkes med sin idé. Vi ønsker din hjelp til å finne årets gründer i Røyken kommune.

Årets Gründer 2018 var Konsept-IT AS! Hvem får prisen i 2019?  Send oss ditt forslag!

Forslag til kandidater sendes til næringssjef i Røyken kommune, Asbjørn Flo på asbjorn.flo@royken.kommune.no innen 5. oktober 2019.

Statutter for årets Gründer i Røyken:
Prisen gis ut gjennom et samarbeid mellom Røyken kommune, Røyken Næringsråd og Røyken & Hurums Avis. Målsetningen med prisen er at den skal stimulere til nyetablering i kommunen.

1. Prisen tildeles en gründer med næringsvirksomhet i Røyken kommune.
2. Gründeren må ha etablert egen virksomhet i løpet av de siste 5 år.
3. Kandidater kan velges ut fra alle næringskategorier/bransjer.
4. Det legges vekt på følgende ved rangering av kandidater:
– Nyskaping og kreativitet
– Lønnsomhet og verdiskaping
– Synlighet lokalt
– Samarbeidsvilje med andre næringsaktører
– Bedriftens virksomhet er bærekraftig i miljømessig forstand
– Bedriften har vilje og evne til å skape arbeidsplasser i fylket
5. Prisen som er på kr. 25.000.- deles ut årlig når det finnes kandidater som dekkes av statuttene. Utdelingen skjer på Næringslivets Dag eller tilsvarende arrangement.
6. Pengene skal benyttes til videre utvikling av bedriften.

Prisen deles ut etter en vurdering foretatt av en jury. Juryen har medlemmer pekt ut fra Røyken kommune, Røyken Næringsråd og Røyken & Hurums Avis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...<br/>Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email