Medlemsinformasjon

Bedrift
Linda A. Storli familie- og parterapi
Foretaksnummer
914 765 285
Beskrivelse

Jeg er utdannet innen familieterapi og systemisk praksis, med en master med fordypning i pardannelse ved bruk av nettsjekkesider og sosiale medier.
Jeg har flere års erfaring i arbeid med par og familier, og har jobbet med familier, par og enkeltindivider blant annet innen barnevern, NAV, rus og psykiskhelsevern.

Jeg tilbyr samtaler til alle typer par, også de som er usikre på om de vil bli et par eller ikke. Jeg har samtale med par som ønsker å fortsette sammen, og par som ønsker å avklare om de skal fortsette samlivet eller ikke. Jeg har erfaring med alternative samlivsformer som homofile, lesbiske, vennefamilien, særbo, ekskjærester og andre.

Det er ulike grunner til at folk oppsøker meg og ønsker en samtale. Noen ønsker å forebygge eventuelle problemer. Mange sliter med kommunikasjon, seksuelle problemer, uenighet om hvem som gjør mest hjemme, mine og dine barn, utroskap eller andre følelsesmessige problemer i forholdet.
Noen opplever problemer med å få barn, og dette tærer både på parforholdet, samspillet mellom dem og sexlysten. Andre opplever at det er vanskelig å være i en adopsjons- eller surrogatiprosess, og trenger noen å prate med rundt disse tingene.

I stadig større omfang kommer par med utfordringer knyttet til bruk av sosiale medier. Noen har funnet hverandre via sjekkesider eller sjekke apper, og er usikre på om den andre fortsatt holder kontakten på disse stedene. Mange opplever en følelse av å være ensom i parforholdet, ofte knyttet til bruk av sosiale medier.

Noen kommer alene første gangen, deretter sammen som par. Noen kommer sammen først, for deretter å be om individuelle samtaler etter hvert. Andre har alle samtalene sammen.
Dette avgjøres i samarbeid med dere, slik at timene blir brukt mest mulig hensiktsmessig og dere får et best mulig utbytte.

Jeg tilbyr også samtaler til enkeltindivider som trenger en å prate med. Sliter med en vanskelig livssituasjon etter for eksempel samlivsbrudd eller har opplevd traume tidlig i livet og sliter med å finne veien videre,sliter med manglende livslyst eller har selvmordstanker.

Åpningstider:
mandag 09.00 – 17.00
tirsdag 09.00 – 17.00
torsdag 09.00 – 17.00
fredag 09.00 – 17.00

Onsdager er jeg på Sætre legesenter fra kl.09.00 – 17.00
Det kan avtales kveldstimer.
Betaling: Kontant, faktura eller kort.

Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Besøksadresse
Gamle Hyggenvei 1
Postadresse
Gamle Hyggenvei 1
Poststed
Røyken
Postnummer
3440
Telefon
45406215
Webside
http://www.familie-og-parterapi.no
Likte du det du leste? Del det med de du kjenner...
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone